Αρχής γενομένης από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού διέκριναν στο προπονητικό υλικό της ομάδας, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, δύο λεπτομέρειες που σχετίζονται με την σπουδαία ιστορία του συλλόγου αλλά και με τις αξίες που αυτός πρεσβεύει.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμώντας τη συμπλήρωση 50 ετών από την παρουσία της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ, προσθέτει με χρυσά γράμματα στην προπονητική φανέλα τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και του τεχνικού επιτελείου, την ημερομηνία του ιστορικού αγώνα με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που προστίθεται. Κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας ζητήθηκε από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας να καταγράψουν τις αξίες που πρεσβεύει για αυτούς ο Παναθηναϊκός. Κυριάρχησαν φράσεις όπως «Νοοτροπία νικητή», «Δέσμευση», «Εμπιστοσύνη», «Ενότητα» και «Φιλοδοξία». Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποτυπώσει αυτές τις αξίες στο προπονητικό υλικό για τη σεζόν 2020/21 όλων των τμημάτων της Ακαδημίας και φυσικά της πρώτης ομάδας.