Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να ήταν διαφορετικά για όλο τον κόσμο και αυτό γιατί δεν ήταν εφικτό να τα γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε, λόγω των συνθηκών που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας. Μετά από δύο χρόνια, απόλυτα επιτυχημένης γιορτής για τους μικρούς φίλους της ομάδας, έπρεπε αυτή η σκέψη να μείνει για λίγο στο «συρτάρι». Παρ’ όλα αυτά, ο Πανάθας δεν θα μπορούσε να αφήσει τα παιδιά χωρίς δώρα, χωρίς να τους δώσει την αφορμή να χαμογελάσουν και να αισθανθούν την μαγεία των ημερών. Έτσι, όλοι οι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους γράμμα στον Πανάθα επιλέγοντας το δώρο που θα ήθελαν για τις γιορτές μέσα από μία λίστα με καταπράσινες επιλογές.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η αλήθεια είναι πως το χρονικό διάστημα ήταν μεγαλύτερο, τα μηνύματα θα είχαν… γεμίσει το πράσινο γραμματοκιβώτιο. Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν οι νικητές τους οποίους ο Πανάθας επισκέφθηκε στο σπίτι τους προκειμένου να τους μοιράσει τα δώρα.

Και η αλήθεια είναι πως φρόντισε να ικανοποιήσει αιτήματα φίλων του Παναθηναϊκού σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο εντός Αττικής. Αυτό γιατί ξεκίνησε από περιοχές της Αθήνας όπως του Ζωγράφου και το Περιστέρι, αλλά στη συνέχεια έφτασε σε μέρη όπως  η Καλαμάτα, η Πάτρα και τα Ιωάννινα. Μαζί με τα δώρα, ο Πανάθας δεν παρέλειψε να στείλει και μία ευχή προς όλο τον κόσμο. Να είναι η νέα χρονιά, καλύτερη από την προηγούμενη!