Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Μετά τη σπουδαία πρόκριση της ομάδας μας επί της Olympique de Marseille, ο επόμενος εντός έδρας αγώνας είναι αυτός της ρεβάνς για τα Play off του Champions League με αντίπαλο την πορτογαλική Braga στις 29 Αυγούστου 10 μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης»!

Έπειτα από απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ, όλοι οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν  δίπλα στην ομάδα μας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να εξαργυρωθεί το barcode της κάρτας διαρκείας -χρησιμοποιώντας τα οκτώ πρώτα ψηφία χωρίς την παύλα- με μία πρόσκληση για αντίστοιχη θύρα του Ολυμπιακού Σταδίου, σε σχέση με αυτή που αναγράφει το διαρκείας στο «Απόστολος Νικολαίδης».

Το σύστημα εξαργύρωσης θα είναι ανοιχτό από σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 14:00, μέχρι και την Παρασκευή 18 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι. Μετά το πέρας της προθεσμίας παύει να ισχύει η δυνατότητα εξαργύρωσης του διαρκείας με πρόσκληση και πλέον οι κάτοχοι των διαρκείας θα πρέπει να ακολουθήσουν διαδικασία αγοράς εισιτηρίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 2 μ.μ.

Η αντιστοίχιση των θυρών της Λ. Αλεξάνδρας και του ΟΑΚΑ είναι σύμφωνη με τον παρακάτω πίνακα:

Θύρες   Απ. ΝικολαΐδηςΘύρες Ολυμπιακού Σταδίου
1029Α
2
9
11
5A11Α
1Α/1Β
5Β/5Γ
8Α/8Β13Α
12Α/12Β13Β
717A/17B/19A

Καλούμε όλους τους κατόχους διαρκείας να αξιοποιήσουν αυτήν την περίοδο για να διασφαλίσουν τη θέση τους στον αγώνα.

Ειδικά οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων της ομάδας μας δεν θα συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία και θα λάβουν στο e mail τους την πρόσκληση τους.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και την παρουσία σας! Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη πρόκριση που θα φέρει την επιστροφή του Παναθηναϊκού μας στους ομίλους του Champions League!