Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αρχής γενομένης από τον αγώνα της 21ης Σεπτεμβρίου στις 7.45 μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο την ισπανική Villarreal.

Έπειτα από απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ, όλοι οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, τόσο σε αυτό όσο και στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια του ομίλου Europa League.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να εξαργυρωθεί το barcode της κάρτας διαρκείας -χρησιμοποιώντας τα οκτώ πρώτα ψηφία χωρίς την παύλα- με μία πρόσκληση για αντίστοιχη θύρα του Ολυμπιακού Σταδίου, σε σχέση με αυτή που αναγράφει το διαρκείας στο «Απόστολος Νικολαίδης».

Το σύστημα εξαργύρωσης θα είναι ανοιχτό από αύριο, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 5μ.μ., μέχρι και την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 11π.μ. Μετά το πέρας της προθεσμίας παύει να ισχύει η δυνατότητα εξαργύρωσης του διαρκείας με πρόσκληση και πλέον οι κάτοχοι των διαρκείας θα πρέπει να ακολουθήσουν διαδικασία αγοράς εισιτηρίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Η αντιστοίχιση των θυρών της Λ. Αλεξάνδρας και του ΟΑΚΑ είναι σύμφωνη με τον παρακάτω πίνακα:

Θύρες   Απ. ΝικολαΐδηςΘύρες Ολυμπιακού Σταδίου
1029Α
2
9
11
5A11Α
1Α/1Β
5Β/5Γ
8Α/8Β13Α
12Α/12Β13Β
717A/17B/19A

Καλούμε όλους τους κατόχους διαρκείας να αξιοποιήσουν αυτήν την περίοδο για να διασφαλίσουν τη θέση τους στον αγώνα.

Ειδικά οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων της ομάδας μας δεν θα συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία και θα λάβουν στο e mail τους την πρόσκληση τους.