Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, (Τετάρτη 3/3/21, 20.00, «Απόστολος Νικολαΐδης») θα ισχύσουν μόνο δημοσιογραφικές ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον αγώνα, να στείλουν τα αιτήματά τους στο pressoffice@pao.gr αυστηρά έως τις 11 π.μ. της Δευτέρας 1/3.

Μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων θα εκδοθούν συνολικά 30 διαπιστεύσεις δημοσιογράφων και 15 φωτογράφων.

Βάσει αυτού από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση (η παραλαβή των διαπιστεύσεων στην είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων του γηπέδου την ημέρα του αγώνα θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας) και θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και υψηλής αναγνωσιμότητας.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους, με κριτήριο την ικανοποίηση των αιτημάτων από τα κύρια φωτογραφικά πρακτορεία του αθλητικού ρεπορτάζ.

Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για απευθείας μετάδοση. Επίσης δεδομένης της μη λειτουργίας της αίθουσας Τύπου και της μικτής ζώνης δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην φυσικά της CosmoteTV που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου.

Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου Τύπου του Παναθηναϊκού. Απάντηση από το γραφείο Τύπου μέσω email θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Για την διαδικασία παραλαβής των διαπιστεύσεων θα υπάρξει ενημέρωση σε νεότερη ανακοίνωση με την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την κατάθεση αιτημάτων.