Μέχρι την Πέμπτη στις 11π.μ. η προθεσμία υποβολής αιτημάτων

Οι διαπιστεύσεις για τον αγώνα play offs με τον ΠΑΟΚ

Θα εκδοθούν συνολικά 30 διαπιστεύσεις δημοσιογράφων και 15 φωτογράφων
Οι διαπιστεύσεις για τον αγώνα play offs με τον ΠΑΟΚ | pao.gr

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος SuperLeague Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, (Σάββατο 13/6/20, 21.30, ΟΑΚΑ) θα ισχύσουν μόνο δημοσιογραφικές ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον αγώνα, να στείλουν τα αιτήματά τους στο pressoffice@pao.gr αυστηρά έως τις 11 π.μ. της Πέμπτης 11/6.

Μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων θα εκδοθούν συνολικά 30 διαπιστεύσεις δημοσιογράφων και 15 φωτογράφων.

Βάσει αυτού από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση (η παραλαβή των διαπιστεύσεων στην είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων του ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας) και θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και υψηλής αναγνωσιμότητας.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους, με κριτήριο την ικανοποίηση των αιτημάτων από τα κύρια φωτογραφικά πρακτορεία του αθλητικού ρεπορτάζ.

Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για απευθείας μετάδοση. Επίσης δεδομένης της μη λειτουργίας της αίθουσας Τύπου και της μικτής ζώνης δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην φυσικά της NOVA που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου.

Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου Τύπου του Παναθηναϊκού. Απάντηση από το γραφείο Τύπου μέσω email θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Για την διαδικασία παραλαβής των διαπιστεύσεων θα υπάρξει ενημέρωση σε νεότερη ανακοίνωση με την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την κατάθεση αιτημάτων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.