Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι για το φιλικό παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, (Σάββατο 5/9/20) θα ισχύσουν μόνο δημοσιογραφικές ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον αγώνα, να στείλουν τα αιτήματά τους στο pressoffice@pao.gr αυστηρά έως τις 11 π.μ. της Τρίτης 1/9.

Μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Με βάση το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφαλείας της ΓΓΑ για τον Covid-19 θα εκδοθούν συνολικά 30 διαπιστεύσεις δημοσιογράφων και 15 φωτογράφων.

Βάσει αυτού από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση και θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και υψηλής αναγνωσιμότητας.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους, με κριτήριο την ικανοποίηση των αιτημάτων από τα κύρια φωτογραφικά πρακτορεία του αθλητικού ρεπορτάζ.

Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για απευθείας μετάδοση. Επίσης δεδομένης της μη λειτουργίας της αίθουσας Τύπου και της μικτής ζώνης δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου.

Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου Τύπου του Παναθηναϊκού. Απάντηση από το γραφείο Τύπου μέσω email θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Για την διαδικασία παραλαβής των διαπιστεύσεων θα υπάρξει ενημέρωση σε νεότερη ανακοίνωση με την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την κατάθεση αιτημάτων.