Οι επίσημες φανέλες του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21 είναι πλέον διαθέσιμες για τους φιλάθλους του συλλόγου! Με την ιταλική φινέτσα και τη σφραγίδα ποιότητας της Kappa, οι νέες εμφανίσεις του Τριφυλλιού έχουν ήδη τύχει της ευρείας αποδοχής του κόσμου, όπως φαίνεται από τις πρώτες ημέρες διάθεσης τους μέσω του online store www.paofc.gr.

Η εντός έδρας φανέλα μας αποτελεί την εξέλιξη του περσινού concept, με τον Παναθηναϊκό να ενδυναμώνει τον δεσμό με το παρελθόν του συλλόγου, σε αρμονία ασφαλώς με τις σύγχρονες τάσεις. Η εμφάνιση έχει ως βασικά χρώματα δύο διαφορετικές αποχρώσεις πράσινου, σε κάθετους σχηματισμούς. Συμπληρωματικά έρχονται λεπτομέρειες σε λευκό τόσο στο βασικό κορμό με τις κάθετες γραμμές, τη λαιμόκοψη και το τελείωμα στα μανίκια (σε ενιαίο κομμάτι υφάσματος, το οποίο προσφέρει άνεση και ευκινησία). Το τριφύλλι πάντα στην πλευρά της καρδιάς είναι λευκό σε 3D εκτύπωση σιλικόνης. Και τέλος με χρυσά στοιχεία, ως ανάμνηση των 50 ετών από το έπος του Γουέμπλεϊ το 1971, αναγράφεται το «Panathinaikos FC» στο πίσω μέρος στο ύψος της ωμοπλάτης.

Πηγή έμπνευσης για τη νέα φανέλα αποτελεί η εμφάνιση της περιόδου 1984-85, της πρώτης σπουδαίας ευρωπαϊκής πορείας του Παναθηναϊκού μετά την καθιέρωση του επαγγελματισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η τιμή της είναι στα 49,99€ και η παιδική στα 44,99€.

Η εκτός έδρας εμφάνιση είναι σε χρώμα ιβουάρ, κοντά στη χρωματική παλέτα του λευκού, με λεπτές κάθετες πράσινες ρίγες να συνοδεύουν τη φανέλα. Το βασικό χρώμα δεν είναι χρώμα εμπορίου. Σχεδιάστηκε από μηδενική βάση από την Kappa για αποκλειστική χρήση από τον Παναθηναϊκό. Ο γιακάς είναι σε σχήμα V και χρώμα πράσινο, όπως πράσινη είναι η κατάληξη στα μανίκια. Και φυσικά ένα καταπράσινο τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς. Και εδώ αναγράφεται με χρυσά στοιχεία το «Panathinaikos FC» στο πίσω μέρος στο ύψος της ωμοπλάτης.

Η τιμή της είναι στα 49,99€ και η παιδική στα 44,99€.

Η τρίτη εμφάνιση είναι σε χρώμα γκρι με αρκετή λεπτομέρεια σε μια μεγάλη κάθετη στήλη στο αριστερό μέρος. Η συγκεκριμένη στήλη καλύπτεται από αρκετά τριφύλλια, όπου βέβαια δεσπόζει το καταπράσινο έμβλημα της ομάδας. Συμπληρωματικά πράσινα στοιχεία περιλαμβάνονται στο κάτω μέρος του γιακά και στο τελείωμα των μανικιών.

Η τιμή της είναι στα 49,99€ και η παιδική στα 44,99€.

Και οι τρεις φανέλες έχουν την πρωτοτυπία της χρήσης γραφής Braille, που δίνει πρόσβαση στη γραφή και στους τυφλούς. Επίσης έχουν γραμματοσειρά αποκλειστικά σχεδιασμένη για τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα μια λεπτομέρεια και για τις τρεις φανέλες είναι ότι στο εσωτερικό τους από το μπροστά μέρος είναι γραμμένες οι πρώτες λέξεις του ύμνου του Παναθηναϊκού «Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος», έτσι ώστε όταν ο ποδοσφαιριστής φοράει τη φανέλα να αντικρίζει τις πέντε λέξεις που σημαίνουν τόσα πολλά για τον Παναθηναϊκό μας!

Στις φανέλες χρησιμοποιείται η τεχνολογία Combat Pro.

Και εφέτος ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει την επετειακή φανέλα της Kappa που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους φιλάθλους μας, χάρη στο σχεδιασμό με τις μεγάλες πράσινες και λευκές κάθετες ρίγες και το παραδοσιακό έμβλημα του συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά τους τερματοφύλακες υπάρχουν τρεις εμφανίσεις, μία μαύρη, μία ανοιχτό πράσινο και μία γκρι.