ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ

Πρόγραμμα συν. Τύπου και προπονήσεων για τη ρεβάνς με τη Μπράγκα

Παραλαβή των διαπιστεύσεων για τα ΜΜΕ τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 5μ.μ. - 8 μ.μ. από την αίθουσα κίνησης του ΟΑΚΑ (δίπλα στα αποδυτήρια των ομάδων)
Πρόγραμμα συν. Τύπου και προπονήσεων για τη ρεβάνς με τη Μπράγκα | pao.gr

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 22:00 τη Μπράγκα στον επαναληπτικό αγώνα των play off του UEFA Champions League και στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

  • Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 5.45 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Ivan Jovanovic και ο Ruben Perez.
  • Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 6.30 μ.μ.
  • Συνέντευξη Τύπου της Μπράγκα στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 7 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Artur Jorge και ένας ποδοσφαιριστής.
  • Προπόνηση της Μπράγκα στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 8 μ.μ.

Σε ό,τι αφορά τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και των φωτογραφικών πρακτορείων που έχουν αιτηθεί διαπίστευσης (σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματος θα σταλεί σχετικό e-mail), θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους τη Δευτέρα 28 Αυγούστου από την αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου που βρίσκεται δίπλα στα αποδυτήρια των ομάδων στο διάστημα 5 μ.μ. – 8 μ.μ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.