ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ

Πρόγραμμα συν. Τύπου και προπονήσεων για τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο

Παραλαβή των δημοσιογραφικών διαπιστεύσεων του αγώνα Παναθηναϊκός - Ντνίπρο τη Δευτέρα 31/7 από τις 4 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του «Απόστολος Νικολαΐδης»
Πρόγραμμα συν. Τύπου και προπονήσεων για τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο | pao.gr

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη 1η Αυγούστου στις 20:30 τη Ντνίπρο στον επαναληπτικό αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League και στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα 31 Ιουλίου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

  • Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα Τύπου του «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 5 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Ivan Jovanovic και ένας ποδοσφαιριστής.
  • Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» στις 7 μ.μ.
  • Συνέντευξη Τύπου της Ντνίπρο στην αίθουσα Τύπου του «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας, Oleksandr Kucher και ένας ποδοσφαιριστής.
  • Προπόνηση της Ντνίπρο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 8 μ.μ.

Σε ό,τι αφορά τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και των φωτογραφικών πρακτορείων που έχουν αιτηθεί διαπίστευσης (σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματος, έχει σταλεί σχετικό e-mail), θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους τη Δευτέρα 31 Ιουλίου από την αίθουσα Τύπου του «Απόστολος Νικολαΐδης» στο διάστημα 4 μ.μ. – 7.30 μ.μ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.