ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ

Πρόγραμμα συν. Τύπου και προπονήσεων του αγώνα Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ

Παραλαβή των διαπιστεύσεων για τα ΜΜΕ την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 3.45μ.μ. - 6.45 μ.μ. από την αίθουσα κίνησης του ΟΑΚΑ (δίπλα στα αποδυτήρια των ομάδων)
Πρόγραμμα συν. Τύπου και προπονήσεων του αγώνα Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ | pao.gr

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 19:45 τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League και στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

  • Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου (δίπλα στα αποδυτήρια των ομάδων) στις 4.45 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Ivan Jovanovic και ο Daniel Mancini.
  • Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 5.30 μ.μ.
  • Συνέντευξη Τύπου της Βιγιαρεάλ στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 6.15 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Jose Rojo Martin και ένας ποδοσφαιριστής.
  • Προπόνηση της Βιγιαρεάλ στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 7 μ.μ.

Σε ό,τι αφορά τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και των φωτογραφικών πρακτορείων που έχουν αιτηθεί διαπίστευσης (σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματος θα σταλεί σχετικό e-mail), θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου από την αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στο διάστημα 3.45 μ.μ. – 6.45 μ.μ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.