Το ιστορικότερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας, το «Απόστολος Νικολαΐδης», είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πρωί της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2022, τα μέλη του μη κερδοσκοπικού συλλόγου «Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες» («Ι.Δ.Ο.ΡΟ.), ο οποίος ιδρύθηκε πριν 1,5 χρόνο με πρωτοβουλία της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη του τριπλούν, Όλγας Βασδέκη.

Ο σύλλογος στο πλαίσιο της δράσης του «Κυριακάτικη Μηχανοκίνητη Πορεία στην Ιστορία της Αθήνας» συμπεριέλαβε το γήπεδο της Λεωφόρου στους έξι σταθμούς που επισκέφθηκε. Η μηχανοκίνητη πορεία σταμάτησε στην οδό Τσόχα και τα μέλη του συλλόγου μπήκαν πεζή στο γήπεδο, όπου και ξεναγήθηκαν από τον εμβληματικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, τον Μίμη Δομάζο! Ο Στρατηγός διηγήθηκε κάποιες από τις ιστορίες του, ενώ εν συνεχεία έδειξε τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου στα μέλη του Ι.Δ.Ο.ΡΟ.!

Στη μηχανοκίνητη πορεία συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Ολυμπιονίκες Όλγα Βασδέκη, Πόπη Ουζούνη, Εύα Χριστοδούλου, Μαρίνα Βασαρμίδου, Κυριακή Κούβαρη, Ντενίζ Δημάκη, Νίκος Συρανίδης, Αλέξης Αλεξόπουλος.

Τον Δήμο Αθηναίων εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος του «Αθήνα 9.84», Πόπη Δομάζου.