Τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός διεκδικεί την επάνοδό του στα ευρωπαϊκά σαλόνια, μέσω των προκριματικών του Champions League! Οι σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές επιστρέφουν στο σπίτι μας, στη Λεωφόρο. Μαζί και η νέα προσπάθεια κατάκτησης τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις.

Από αύριο, 4 Ιουλίου 2023, στις 2 το μεσημέρι, ξεκινάει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2023/24!

Προτεραιότητα να ανανεώσουν το εισιτήριό τους σε προνομιακή τιμή έως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 5μ.μ. έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας και εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με νέα τιμολογιακή πολιτική για τη δυνατότητα αγοράς από νέους κατόχους.

Τα εισιτήρια διαρκείας για όσους φιλάθλους ανανεώσουν, θα ισχύουν για τους αγώνες Πρωταθλήματος (κανονικής περιόδου και play offs), Κυπέλλου, φιλικών, καθώς και για όλα τα παιχνίδια των προκριματικών φάσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού σε play off του UEFA Champions League ή/και σε όμιλο ευρωπαϊκών κυπέλλων, οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα -κατά προτεραιότητα- να αγοράσουν εισιτήριο με την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική στη θύρα που έχουν το εισιτήριο διαρκείας τους.

Εξαίρεση αποτελούν οι κάτοχοι εισιτηριών διαρκείας VIP, οι οποίοι με το εισιτήριό τους θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού σε οποιαδήποτε διοργάνωση, καθώς και σε όλες τις φάσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Σε περίπτωση αλλαγής έδρας σε ευρωπαϊκούς αγώνες, θα υπάρξει αντιστοίχιση στις θύρες της νέας έδρας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υιοθετεί από εφέτος το ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας, θέλοντας να συμβάλλει στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος! Με τον πιο εύχρηστο τρόπο όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν το εισιτήριό τους στο κινητό τους τηλέφωνο, σε μορφή apple ή google wallet, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής τους.

Όποιος επιθυμεί για συλλεκτικούς -και μόνον- λόγους να προμηθευτεί κάρτα διαρκείας σε hard copy, θα μπορεί να την παραγγείλει με επιπλέον κόστος 10 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε σκοπούς ανακύκλωσης.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας 2023/24 θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.pao.gr.

Μείνε κοντά μας!

Μείνε στο πλευρό του Παναθηναϊκού!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2023-24.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.