Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα των ομίλων του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Stade Rennais στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (26/10, 10 μ.μ.), τα εξής:

  • Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 στις 2 μ.μ..
  • Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNETΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
  • Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
  • Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
  • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο αποκλειστικά με την πρόσκληση που έχουν εξαργυρώσει και όχι με την επίδειξη του εισιτήριου wallet, το οποίο δεν ισχύει για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑΤΙΜΗ
730€
1Β, 5Γ, 8Β, 12Β50€
1Α, 5Β, 8Α, 12Α70€
5Α, 9, 11120€
2150€
10250€

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα επιβραβεύσει όλους όσοι αγοράσουν εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ. στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να εξαργυρώσουν από την Πέμπτη 26/10 στις 2μ.μ. έως την Παρασκευή 27/10 στις 12 το μεσημέρι, το εισιτήριο του αγώνα με την Ρεν με μία πρόσκληση για το ματς με τον Πανσερραϊκό, χρησιμοποιώντας τα οκτώ πρώτα ψηφία χωρίς την παύλα από το εισιτήριο τους. Η πρόσκληση θα αφορά την ίδια θύρα με το εισιτήριο που έχει αγοραστεί για τον αγώνα με τη Ρεν.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 7 μ.μ.