Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετάει σήμερα από το ρόστερ της ομάδας ένα δικό του παιδί, τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού. Ο Τάσος εντάχθηκε στο Τριφύλλι σε ηλικία 15 ετών, το 2012, ως προϊόν της ακαδημίας της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Λέσβου, τον Οδυσσέα Ελύτη. Πέρασε τις ηλικιακές δομές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού και με το ταλέντο του να ξεχωρίζει, ήρθε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 19 ετών, τον Νοέμβριο του 2016.

Έκτοτε ο Χατζηγιοβάνης κατέγραψε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού 168 συμμετοχές (εκ των οποίων οι 142 στο πρωτάθλημα, κάτι που τον καθιστά 40ό στη σχετική λίστα με τις συμμετοχές όλων των εποχών στην ιστορία του συλλόγου) και 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ χρίστηκε και διεθνής με τις εθνικές Ανδρών και Ελπίδων. Στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα μας και πλέον ξεκινάει την επόμενη σελίδα στην καριέρα του.

Ο Τάσος αγαπήθηκε και αγάπησε τον Παναθηναϊκό, αποτελώντας μέλος του συλλόγου σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον Τάσο για την προσφορά του και του εύχεται να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.