Είναι μία πολύ μεγάλη δοκιμασία για ολόκληρο τον πλανήτη και φυσικά εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η Ελλάδα. Η πανδημία του Covid-19 δοκιμάζει τις αντοχές των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι οποίοι και έχουν εξελιχθεί στους αφανείς ήρωες της καθημερινότητάς μας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να τους τιμήσει αλλά και να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους, επιλέγει να αφιερώσει σε εκείνους το επίσημο match programme της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης για το νέο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2020/21 με αντίπαλο τον Άρη.

Όσοι εργαζόμενοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν μία φωτογραφία τους στο [email protected] και να την συνοδεύσουν με μία παράγραφο 50-100 λέξεων στις οποίες θα περιγράψουν όπως εκείνοι επιθυμούν, την καθημερινότητά τους μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Στη συνέχεια, αυτές οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για να «ντύσουν» το εξώφυλλο του match programme, ενώ θα υπάρξει και σχετικό αφιέρωμα στο εσωτερικό της έκδοσης όπου θα παρατίθενται μεταξύ άλλων τα λόγια τους.