Το «τριφύλλι» φόρτσαρε με το «καλημέρα» του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι στο 19ο λεπτό προηγούνταν ήδη με τρία τέρματα διαφορά! Τον… χορό των γκολ άνοιξε με εκτέλεση φάουλ ο Νάνο, μόλις στο 5’, ενώ μετά από ασίστ του Ισπανού αμυντικού στο 14ο λεπτό ο Καρέλης «έπιασε» ένα φοβερό βολέ στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Τσιντώτα!

Για να «κλείσει» το σκορ ο Ατζαγκούν, με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής των Βοιωτών, μετά από νέα ωραία συνεργασία των παικτών του Παναθηναϊκού και το γύρισμα του Καρέλη προς τον Νιγηριανό μέσο την κατάλληλη στιγμή…

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» κατέβασαν ταχύτητα, ενώ και ο Γιάννης Αναστασίου βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Νίνη, Αμπέντ και Λαγό. Παρόλα αυτά, θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει τουλάχιστον ένα ακόμα τέρμα, με τον Μπεργκ να μην μπορεί να νικήσει τον Τσιντώτα, παρά τις προσπάθειές του στο 77’ και στο 87’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημη αναμέτρηση ο Τελάντερ, με τον Δανό αμυντικό να αγωνίζεται μάλιστα σε ολόκληρο το 90λεπτο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Κουτρουμπής (71’ Λαγός), Zέκα, Πράνιτς (64’ Αμπέντ), Ατζαγκούν (58’ Νίνης), Καρέλης, Μπεργκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας, Στάθης, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μιλιάζες, Εντουιν, Μουλόπουλος (74’ Μίνγκας), Ρομέου (60’ Μάρκοβιτς), Ναβάρο (46’ Φαβάλι), Γιακουμάκης, Μάντζιος.