Σε ένα υποτονικό πρώτο ημίχρονο, οι «πράσινοι» είχαν την καλύτερη τους ευκαιρία για να πετύχουν γκολ στο 16ο λεπτό, όταν μετά από συνεργασία των Πράνιτς, Καρέλη και Πέτριτς, ο τελευταίος γύρισε όμορφα και σούταρε υπό ασφυκτική πίεση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπεζοτόσνι.

Οι Αζέροι, στον αντίποδα, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει λίγο πριν το ημίωρο, με την κεφαλιά του -ευρισκόμενου σε πλεονεκτική θέση- Ντοντό, από τη σέντρα του Αντόνοφ, να περνάει ωστόσο πάνω από την εστία του Στιλ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε, ωστόσο στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε σημειώσει το… πολυπόθητο τέρμα, σε τρεις περιπτώσεις με τον Μπεργκ.

Είτε στο 80’, με τον Σουηδό επιθετικό να κάνει μόνος του την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πράνιτς, αλλά να αστοχεί. Είτε στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν βγήκε τετ α τετ με τον Μπεζοτόσνι, αλλά τον γκολκίπερ της Καμπάλα να αποκρούει. Ενώ και στο 82’ μετά την πολύ ωραία μπαλιά του Κουτρουμπή, ο αμαρκάριστος Μπεργκ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα με την προβολή που επιχείρησε…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουντ έγινε αναγκαστικά αλλαγή, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στα πλευρά του, με τον Φινλανδό μέσο του «τριφυλλιού» μάλιστα να αποχωρεί με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον, η υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League θα κριθεί στη ρεβάνς, η οποία θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (27/08) στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

ΚΑΜΠΑΛΑ: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Ράφαελ, Σαντίγκοφ, Ζετς (58’ Ζαργκάροφ), Γκάι, Ζένιοφ, Ντοντό, Αντόνοφ (90’ Μαμάντοφ).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Ζέκα, Πράνιτς, Λουντ (67’ Ατζαγκούν), Καλτσάς (76’ Λαγός), Καρέλης (58’ Μπεργκ), Πέτριτς.