Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά και είχαν δοκάρι μόλις στο 3’, με το δυνατό σουτ του Νίνη, ωστόσο η… ψυχρολουσία ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Ντοντό να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι της εστίας του Στιλ, μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, για το 0-1.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να πιέζει την Καμπάλα και στο 34ο λεπτό, μετά από σέντρα του Καρέλη από τα αριστερά, ο Μπεργκ «εκτέλεσε» τον Μπεζοτόσνι, ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια προηγούμενοι, αλλά είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή την φορά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από σέντρα του Νίνη, ο Βέρνιντουμπ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του…

Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι Αζέροι πήραν ξανά το προβάδισμα, και πάλι με τον Ντοντό, μετά από σέντρα του Γκάι και το σουτ του αμαρκάριστου Βραζιλιάνου επιθετικού. Ενώ στο 64’ ο Ζετς νικήθηκε από τον Στιλ, σε τετ α τετ

Το «τριφύλλι» κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου, με την εκτέλεση φάουλ του Νάνο και τη μπάλα να βρίσει στο τείχος, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπεζοτόσνι, στο 78ο λεπτό του ματς.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Παναθηναϊκός έψαξε την ολική επαναφορά και το 3-2, αλλά το πλασέ του Μπεργκ, μετά από ωραία πάσα του Πέτριτς -που είχε μπει σαν αλλαγή- στο 88’ πέρασε άουτ και το σκορ δεν άλλαξε…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος (77΄Λαγός), Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (67’ Πέτριτς), Νίνης, Καρέλης (67’ Κλωναρίδης), Μπεργκ.
ΚΑΜΠΑΛΑ: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βέρνιντουμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ, Ζετς (86’ Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζένιοφ, Ντοντό, Αντόνοφ.