Το ισόπαλο 1-1 αδικεί κατάφωρα την προσπάθεια του Παναθηναϊκού και δεν μαρτυρά σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα, ιδιαίτερα στα πρώτα 70 λεπτά.

Ο Παναθηναϊκός έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου το σκορ θα μπορούσε να είχε φτάσει σε υψηλό επίπεδο εάν οι ποδοσφαιριστές του Αντρέα Στραματσόνι ήταν στοιχειωδώς εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Μοναδικός που βρήκε δίχτυα ήταν ο αρχηγός του «Τριφυλλιού» στο 13ο λεπτό, όμως οι «Πράσινοι» έχασαν την ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι από το πρώτο 45λεπτο. Χαμένα τετ α τετ, συνδυασμοί χωρίς αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια και ο Λόπεθ κράτησαν το εύθραυστο προβάδισμα του 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Η εικόνα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου παρέμεινε αναλλοίωτη με τον Παναθηναϊκό να καθηλώνει τη Βέροια και να χάνει με όλους τους πιθανούς τρόπους την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν όπως και έγινε τελικά στο 88’ με τον Μπαλάφα να σκοράρει. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα το σκορ δεν άλλαξε και έτσι το τελικό 1-1 παρέμεινε.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός (58’ Σισοκό), Κάλι, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Αρτσε, Βασιλαντωνόπουλος, Βίτι (90’ Παπαστεριανός), Χαροντάκης (69’ Σισίνιο), Καπετάνος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουτρουμπής (80’ Ρέις), Μολέντο, Ιβανόφ, Μέστο (89’ Ρινάλντι), Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Χουλτ, Ιμπάρμπο (71’ Εμποκού), Μπεργκ.