Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το πρώτο λεπτό και πήρε την κατοχή μπάλας από την ΑΪΚ. Οι Σουηδοί αγωνίστηκαν με διπλή ζώνη άμυνας και 10 ποδοσφαιριστές πίσω από τη μπάλα, κάτι που έκλεισε σημαντικά τους χώρους στο «Τριφύλλι».

Η πρώτη ευκαιρία του Παναθηναϊκού ήρθε στο 4ο λεπτό από γύρισμα του Χουλτ προς τον Μπεργκ, με τον Σουηδό άσο να «πιάνει» άσχημα το σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 34ο λεπτό ο Ιμπάρμπο έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει όταν η μπαλιά του Λεντέσμα τον έβγαλε απέναντι από τον Σουηδό τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του Κολομβιανού απέκρουσε σε κόρνερ ο Κάρλγκρεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και είχε δύο καλές στιγμές. Στο 53′ η κεφαλιά του Μολέδο έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι και στο 55′ το πλασέ του Βιγιαφάνιες μέσα από την περιοχή και υπό καλές προϋποθέσεις έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Κάρλγκρεν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ΑΪΚ απείλησε με τον Μπλόμπεργκ αλλά το πλασέ του στην κίνηση από κοντινή απόσταση, απέκρουσε θαυμάσια ο Στιλ. Στο 75′ ο Στιλ κράτησε και πάλι το μηδέν με εντυπωσιακή εκτίναξη σε κεφαλιά του Μαρκάνεν.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 79ο λεπτό ο Μολέδο με διαγώνια κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μέστο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής (46′ Βιγιαφάνιες), Μολέντο, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο (70′ Λέτο), Ιμπάρμπο (88′ Λουντ), Μπεργκ.

ΑΪΚ Στοκχόλμης:Κάρλγκρεν, Χάουκσον, Κάρλσον, Γιόχανσον, Κπόζο, Σάντγκρεν, Οφόρι, Ισχιζάκι (65′ Γιασίν), Μπλόμπεργκ, Άβντιτς (87′ Σαλέτρος), Μαρκάνεν.

Γκολ: 79′ Μολέντο/ –

Κίτρινες: 58′ Γουακάσο, 85′ Μέστο/25′ Χάουκσον, 27′ Κπόζο