Αποκαρδιωτική εικόνα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, χωρίς να καταφέρει καν να απειλήσει ουσιαστικά και έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο «Απ. Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Οι προθέσεις των φιλοξενούμενων ήταν αποκλειστικά ανασταλτικές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχαν κατά κανόνα 10 ποδοσφαιριστές πίσω από τη μπάλα, οι «πράσινοι» ωστόσο δεν κατάφεραν να διαχειριστούν την κατοχή που είχαν με τρόπο τέτοιο που να δημιουργήσουν τις καταστάσεις οι οποίες θα τους οδηγούσαν στο γκολ και κατ’ επέκταση στην επικράτηση. Αυτό ίσχυσε ουσιαστικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αν και στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μετέφεραν πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ταχύτητα την μπάλα γύρω από την περιοχή του Ναμάσκο. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ είτε επειδή την αντίπαλη περιοχή δεν πατούσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές είτε επειδή η τελική πάσα δεν ήταν σωστή.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν ενέτεινε την πίεσή του, αλλά φάνηκε να δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο να απειλήσει. Ακόμα και όταν χρησιμοποιήθηκαν δύο επιθετικοί, μετά την είσοδο του Ρινάλντι, η κατάσταση δεν άλλαξε. Φτάσαμε στο 65’ για να κάνει το «τριφύλλι» καθαρή ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπεργκ να φεύγει πάνω από τα δοκάρια, αλλά την ευκαιρία του αγώνα την έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τον Βλαχοδήμο να λέει «όχι» σε τετ-α-τετ με τον Βαγγέλη Μάντζιο στο 71’. Ο αγώνας κύλησε χωρίς άλλες φάσεις πέρα από δύο σουτ του Ρινάλντι που αποκρούστηκαν και το 0-0 έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος.

Η νέα βαθμολογική απώλεια, αυτή τη φορά εντός έδρας, άφησε ακόμα πιο πίσω τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία και δημιούργησε έντονο προβληματισμό για την αγωνιστική του εικόνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Οδ., Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (76′ Ρέις), Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π. (65′ Χατζηγιοβάνης), Μπουμάλ (58′ Ρινάλντι), Μπεργκ.

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (70′ Καψάσκης), Γιακουμάκης (83′ Τόπι), Καλτσάς, Καραχάλιος, Μάντζιος (93′ Βασιλείου).