Με τον αέρα της μεταγραφικής προσθήκης του Βίκτωρα Κλωναρίδη και την ορμή από το μέλλον του (Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Πίσπας, Μίγγος), ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετο μεσημέρι στα Χανιά επικρατώντας 4-0 του Κισσαμικού στη ρεβάνς Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και μετέτρεψε σε διαδικαστικού χαρακτήρα το παιχνίδι από τη στιγμή που δεν άφησε από το πρώτο λεπτό κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κισσαμικό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα τον νεοαποκτηθέντα Κλωναρίδη αλλά και τους νεαρούς Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάνη. Με κινητήριο μοχλό τον ορεξάτο Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός βρήκε ρήγματα στην άμυνα του Κισσαμικού και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42ο λεπτό με τον Κλωναρίδη. Ήταν το πρώτο γκολ από Έλληνα παίκτη την εφετινή σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο το είχε πετύχει και πάλι ο Κλωναρίδης πέρυσι!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πίεσε για να αυξήσει το δείκτη του σκορ και τα κατάφερε νωρίς – νωρίς. Στο 57′ ο Κλωναρίδης πήρε το ρόλο του δημιουργού και άφησε αυτόν του εκτελεστή στον Χατζηγιοβάνη, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να σκοράρει για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα. Η νίκη είχε κριθεί και η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του Παναθηναϊκού να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές και να δώσει την ευκαιρία σε ακόμα δύο παίκτες της ακαδημίας, τον Μίγγο και τον Πίσπα. Ο τελευταίος έκανε ιδανικό ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα μια και στο 77′ κατόρθωσε να σκοράρει! Ένα λεπτό αργότερα ο Μπουμάλ πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ στον Παναθηναϊκό και «έγραψε» το τελικό 4-0.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Πολίτης, Μπολάκης, Γιαλούσης, Παντελάκης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Μαρτίνεθ, Βλάχος, Μαντζής, Ποκόνγκ, Στογιάνοφ (69’ Κίκε Μπούλα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Μολέδο (66’ Κουτρουμπής), Χουλτ, Ρέις, Μπουμάλ, Ζέκα (61’ Μίγγος), Χατζηγιοβάννης, Κλωναρίδης (58’ Πίσπας), Ρινάλντι.