Σε νέα βαθμολογική απώλεια εκτός έδρας υποχρεώθηκε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που ήρθε ισόπαλη στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ 1-1 στον αγώνα που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό που έχασε έδαφος στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος. Η εμφάνιση ωστόσο ήταν εμφανώς διαφορετική συγκριτικά με τις προηγούμενες, καθώς οι «πράσινοι» ήταν πολύ πιο επιθετικοί και δημιουργικοί από τον αντίπαλό τους. Με τις προσθήκες των Κουλιμπαλί και Εμποκού που επέστρεψαν από το Κόπα Αφρικα, αλλά και του «νέου» Κλωναρίδη, η ομάδα ανέπτυξε από νωρίς έντονη επιθετική δραστηριότητα και δημιουργούσε ευκαιρίες παίζοντας σε αρκετά υψηλό ρυθμό. Στο 13’ ο Καρανίκας χτύπησε εκτός φάσης τον Μπεργκ εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής Τζήλος δεν καταλόγισε την παράβαση. Ο ΠΑΣ απάντησε στις ευκαιρίες των Κλωναρίδη Μπεργκ και Βιγιαφάνιες (δις) με κεφαλιά του Τζημόπουλου και σουτ του Βίλα και στο 31’ ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Κόντε, ο οποίος από θέση offside παρενέβη στην πορεία του σουτ του Κούτρη και με το κεφάλι έκανε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός δεν πτοήθηκε και στην επανάληψη πίεσε ακόμα περισσότερο. Το φάουλ του Εμποκού στο δοκάρι στο 46’ ακολουθήθηκε από έντονη επιθετική δραστηριότητα, η οποία επιβραβεύθηκε με το γκολ του Μπεργκ στο 56’ έπειτα από αναστάτωση και φάση διαρκείας στην περιοχή του ΠΑΣ. Το «τριφύλλι» συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Βιγιαφάνιες ωστόσο δεν βρήκαν στόχο από πλεονεκτικές θέσεις εντός περιοχής. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε και τους Βλαχοδήμο και Χατζηγιοβάνη από τον πάγκο επιχειρώντας να «φρεσκάρει» την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Σε σέντρα του 19χρονου επιθετικού μάλιστα στο 85’ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μιχαήλ εντός περιοχής, αλλά και πάλι η παράβαση δεν καταλογίστηκε. Το απευθείας φάουλ του Εμποκού στο 91’ έφυγε λίγο άουτ και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό χωρίς νίκη σε άλλο ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα του και δικαίως παραπονούμενο από τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαμπουλού (72′ Ζάιρο), Καρανίκας, Ακόστα, Λίλα, Γιάκος (68′ Γαρουφαλιάς), Κοζορώνης, Κόντε, Κούτρης (61΄Ναδάλες).

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Οδ., Κουλιμπαλί, Τελάντερ (59′ Μολέντο), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ (63′ Βλαχοδήμος Π.), Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης (77′ Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ.