Αυτή τη φορά ήταν φιλοξενούμενος και δεν είχε υπέρ του τα ποσοστά κατοχής μπάλας, ούτε ήταν καθολικά καλύτερος από την ΑΕΚ. Όμως, ο Παναθηναϊκός, όπως και στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα, έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ. Ένα αποτέλεσμα που ούτε χαροποιεί ούτε λυπεί τους Πράσινους, οι οποίοι συπλήρωσαν τρεις αγώνες χωρίς γκολ και νίκη…

Ο Παναθηναϊκός έδωσε χώρο στην ΑΕΚ, θωράκισε πλήρως τα μετόπισθεν και αναζήτησε το γκολ στην επιθετική μετάβαση με άμεσες πάσες προς την αντίπαλη περιοχή. Θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη εάν στο 24ο λεπτό ο Μακέντα εκμεταλλεύονταν το τετ α τετ με τον Μπάρκα ή στο 86ο λεπτό ο Κουρμπέλης σημάδευε εκατοστά πιο χαμηλά με το κεφάλι έπειτα από την όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κάτσε. Ιδιαίτερη απειλή δεν αισθάνθηκε στην εστία του το Τριφύλλι, αφού ο Σωκράτης Διούδης ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και βέβαια η αμυντική προσήλωση των Πρασίνων αποσυντόνισε πλήρως την ΑΕΚ. Η γηπεδούχος προσπάθησε με μακρινά σουτ, ενώ και τις μία – δύο αβλεψίες της «πράσινης» άμυνας δεν κατόρθωσε να τις αξιοποιήσει.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, κράτησε την ΑΕΚ μακριά από την περιοχή του και έδειξε να βρίσκει τρύπες στην αντίπαλη άμυνα για να εκμεταλλευτεί τις σωστές μεταβιβάσεις. Αυτές δεν ήρθαν όπως θα τις ήθελε κυρίως ο Μακέντα, εξαιρουμένης της πάσας του Δώνη στο 24′ που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Ιταλός επιθετικός.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ΑΕΚ πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική. Ούτε οι γρήγορες αλλαγές του Χιμένεθ από τον πάγκο, έκαναν διαφορά. Μοιραία, λοιπόν, ήρθε το 0-0 να επισφραγήσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΑΕΚ:Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (45′ Τσόσιτς), Μπακάκης, Γαλανόπουλος (70′ Άλεφ), Σιμόες, Μπακασέτας, Μπογέ (59′ Κρίστισιτς), Λιβάια, Πόνσε.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (90′ Χατζηθεοδωρίδης), Κάτσε, Άλτμαν (66′ Καμπετσής), Μακέντα (92′ Εμμανουηλίδης).