Χωρίς νίκη μετά από πέντε αγώνες του στο πρωτάθλημα παρέμεινε ο Παναθηναϊκός που αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι κρατούσαν στα χέρια τους έως και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν, ωστόσο ένα γκολ των φιλοξενούμενων σε εκείνο το χρονικό σημείο στέρησε από τον Παναθηναϊκό τη νίκη στο ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μπήκαν δυνατά στο ματς και ήλεγξαν το ρυθμό του σε όλη τη διάρκεια των πρώτων 45’. Μάλιστα, οι Πράσινοι απώλεσαν και δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν με εκφραστή τον Καρλίτος που τόσο στο 11’ όσο και στο 16’ δεν κατάφερε στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ενδεικτικά της εικόνας της αναμέτρησης ήταν και τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, που σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού. Μοναδική, ίσως, απειλή για την άμυνα του Τριφυλλιού ο Ουάρντα που δημιούργησε ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Διούδη, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Λάζλο Μπόλονι, ανέβασαν στροφές. Πίεσαν από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τους αντιπάλους τους και έφτασαν μία «ανάσα» από το γκολ στο 55’ όμως ο Καρλίτος δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκαραβέλη από το σημείο του πέναλτι. Ό,τι όμως δεν πέτυχε ο Ισπανός σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχε ένα λεπτό αργότερα. Μετά από σέντρα του Μακέντα μέσα από την περιοχή, ο Καρλίτος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και έπειτα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οπισθοχώρησαν, δίνοντας χώρο στην ομάδα της Μαγνησίας. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και δικαιώθηκαν στο 92’ όταν και με τον Μπαρτόλο βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι, το Τριφύλλι παραμένει με μόλις τρεις βαθμούς μετά από πέντε αγώνες και σίγουρα βρίσκεται από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης  Αϊτόρ (68’ Μολό), Μακέντα, Καρλίτος (76’ Μπουζούκης).

Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο (73’ Νίνης), Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (77’ Μπαρτόλο), Γκουαροτσένα (93′ Ντεντάκης), Μαρτίνες (93′ Κιάκος) Ουάρντα, Δουβίκας.