Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, που επικράτησε με σκορ 2-0 του ΟΦΗ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι Πράσινοι ήταν για ένα ακόμα ματς ουσιαστικοί, αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και κρατώντας για πέμπτο παιχνίδι μέσα στο 2021 την εστία τους ανέπαφη, έφτασαν στο τρίποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε λιγοστές καλές στιγμές για τις δύο ομάδες, στην πλειοψηφία τους από πλευράς Τριφυλλιού. Οι ποδοσφαιριστές του Λάζλο Μπόλονι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 37’ όταν μετά από σέντρα του Εμμανουηλίδη, ο Σένκεφελντ με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του τέρμα στη σεζόν και άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη, οι Κρητικοί πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση και κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Διούδη.  Μοναδική ίσως εξαίρεση το σουτ του Στάικου στο 77’. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το δεύτερο γκολ, δύο λεπτά αργότερα όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στον Αϊτόρ που είδε το πλασέ του να σταματάει στο δοκάρι του Βάτερμαν.

Ό,τι δεν πέτυχε ο Ισπανός σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχε ο Καμπετσής τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’. Δημιουργός του δεύτερου γκολ για τον Παναθηναϊκό, ο Αλεξανδρόπουλος που με μία υπέροχη ενέργεια αρχικά πέρασε τέσσερις αντιπάλους του και στη συνέχεια με το τακουνάκι «σέρβιρε» στον συμπαίκτη του που «κλείδωσε» τη νίκη για τους Πράσινους.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός με την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγώνες μετά την επιστροφή του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και μην έχοντας ακόμα δεχθεί γκολ σε αυτό το διάστημα, αντεπιτίθεται, ευελπιστώντας σε μία ακόμα καλύτερη συνέχεια που θα τον φέρει στις θέσεις που οδηγούν στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Εμμανουηλίδης (69′ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (69′ Μακέντα), Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο (75′ Βιγιαφάνιες), Καμπετσής (89′ Χατζηθεοδωρίδης)

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουες, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Γιαννούλης (85′ Ντε Γκούζμαν), Κοροβέσης, Στάικος, Βαφέας (61′ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον (73′ Γρίβας), Σαρδινέρο