Ισόπαλος 2-2 με τον Πανελευσινιακό στην Μαγούλα ήρθε ο Παναθηναϊκός Β, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής της στη Super League 2.

Με τον Γιάσμινκο Βέλιτς να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Τριφυλλιού και να βλέπει τους παίκτες του να «ανεβάζουν στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο, βγάζοντας παράλληλα τα πρώτα του συμπεράσματα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με σουτ του Μίσκου μέσα από την περιοχή.

Ο Παναθηναϊκός Β ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν χάρη σε έξυπνο γέμισμα του Ηλιάδη, ο Ταβάρες «τσίμπησε» την μπάλα ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Γκλώτσο και σκόραρε σε κενή εστία.

Οι Πράσινοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και, στο 60ο λεπτό, από κάθετη μπαλιά του Σπυριδάκη, ο Καρβούνης με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1.

Ωστόσο, ο Πανελευσινιακός κατάφερε και ισοφάρισε στο 83’, καθώς από εκτέλεση κόρνερ ο Σερέπας πήρε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πανελευσινιακός: Γκλώτσος, Σαββουιδάκης, Αρναούτογλου, Βοσνακίδης, Συριόπουλος, Μαρής, Μίσκου, Τεγούσης, Γεμιστός, Μακρυγιάννης, Κρητικός. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ζαφείρης, Πορφυρόπουλος, Καψής, Σκλιάς, Ταμπουραντζής, Σερέπας, Χατζηγιαννάκης, Μακρίδης, Μπούσης, Λάμπρου, Μπέλλος.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Σερπέζης, Καραμπάς, Κρυπαράκος, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Θεοδωρίδης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σουρδής, Ανδρικόπουλος, Τερεζίου, Ηλιάδης, Πόμπι, Σπυριδάκης, Καρβούνης, Ταβάρες, Μπιλάλ, Κωστόπουλος, Παπαδημητρίου.