Ο Παναθηναϊκός Β κέρδισε 1-0 την Καλαμάτα, στο γήπεδο της Παραλίας, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Το παιχνίδι πρόσφερε στον Γιάσμινκο Βέλιτς την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2 , απέναντι σε έναν «δυνατό» αντίπαλο, με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο να είναι αρκετά καλή.

Ο Καραμπάς με σουτ από την γωνιά της μεγάλης περιοχής και έξω αριστερά πέτυχε το νικητήριο τέρμα του Τριφυλλιού, στο 10ο λεπτό, από πάσα του Αθανασακόπουλου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με ισοφάριση στο 23’, από τη σέντρα Βασιλόγιαννη και το «ψαλιδάκι» του Ρόβα, αλλά ο Χριστογεώργος έκανε εξίσου εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο 52ο λεπτό, ο Κόκκορης βγήκε τετ α τετ με τον Χριστογεώργο, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ.

Ο Παναθηναϊκός Β έφτασε κοντά στο 0-2 στο 61’, όταν ο  Αθανασακόπουλος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι για τον Μπιλάλ, που έστειλε την κεφαλιά ελάχιστα άουτ. Παράλληλα, τέσσερα λεπτά μετά, από κάθετη του Αθανασακόπουλου ο Φουρτάδο βγήκε τε τετ α τετ με τον Λαδά, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Καλαμάτα: Μέντες, Λουπάνο, Γκρόζντανιτς, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Μπενίτες, Τάτος, Βασιλόγιανης, Πασάς, Ρόβας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Λαδάς, Αρναρέλλης, Μπόρχες, Κόκκορης, Μπακαγιόκο, Μπάιρον και Τριανταφυλλάκης.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Τερεζίου, Ηλιάδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος, Μπιλάλ, Καραμπάς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μαργκόνο, Ανδρικόπουλος, Μαρτίνης, Κωστόπουλος, Πόμπι, Φουρτάδο, Ματσαδές και Καρβούνης.