Ο Παναθηναϊκός Β συνέχισε το νικηφόρο σερί του στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2, επικρατώντας και της Ηλιούπολης με 2-1 στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Το Τριφύλλι είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα συμμετέχει επίσης στην δεύτερη κατηγορία, βγάζοντας αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Στο 21’, μετά την κάθετη του Ταβάρες στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας, ο Αλμπάνης από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ.

Από ωραία συνεργασία Κρυπρακάκου και Αλμπάνη, ο Περιστερίδης απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του δεύτερου με την μια, στο 33ο λεπτό.

Έξι λεπτά μετά και χάρη σε ωραία προσπάθεια του Τσαφταρίδη από δεξιά, ο Βασιλείου πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Χριστογεώργος μπλόκαρε εντυπωσιακά.

Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, μετά την πάσα του Τουρκοχωρίτη στον Αλμπάνη στον χώρο, ο σκόρερ του Παναθηναϊκού Β έκανε το γύρισμα αμέσως στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Ηλιάδης με ωραίο πλασέ στην δεξιά γωνία σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του,

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς πήγε περισσότερο στην ένταση και την δύναμη ενώ ο Παναθηναϊκός Β προχώρησε σταδιακά σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους.

Στο 47ο λεπτό ο Χριστογεώργος έβαλε με υπερένταση το πλασέ του Βασιλείου, ενώ στο 53’ ο Φελίπε μείωσε με πλασέ που βρήκε και στο δεξί δοκάρι.

Με τον γκολκίπερ των Πράσινων να αποκρούει εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου στο 81’, διατηρώντας το 2-1.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (88’ Κωστόπουλος), Σιδεράς, Εμπό, Μαρτίνης (78’ Δημητριάδης), Σερπέζης (65’ Καραμπάς), Ηλιάδης (46’ Βουτσάς), Κρυπαράκος (65’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος (78’ Καρβούνης), Ταβάρες (78’ Ματσαδές), Αλμπάνης (65’ Τερεζίου).

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Μουριέλ, Κρητικός, Δίας, Βασιλείου, Δημητριάδης, Φελίπε, Τριανταφυλάκος, Μπαστακός. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπουσάι, Βάρκας, Κρείσι και Πατσατζόγλου.