Μια ακόμα νίκη κατέγραψε ο Παναθηναϊκός Β, καθώς κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο του Μαρκόπουλου με 2-1 την ομώνυμη ομάδα.

Παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Πράσινων ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στη Super League 2, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός Β ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και προηγήθηκε στο 18’. Όταν ο Αθανασακόπουλος με ατομική ενέργεια και διπλή προσπάθεια, νίκησε τον Μπουτσελα.

Παράλληλα, είχε δύο ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει, με τους Καραμπά και Αθανασακόπουλο, όμως αμφότερες πέρασαν αναξιοποίητες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Τριφύλλι συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Σταδιακά άλλαξε όλη η 11άδα του και ο αντίπαλος άρχισε να απειλεί, αλλά μόνο από στημένες φάσεις.

Σε μια από αυτές ήρθε και το 1-1, στο 72ο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και την κεφαλιά του Μπελέρη. Ωστόσο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ηλιάδης με τρομερό σουτ στο «γάμα», που βρήκε πρώτα στη συμβολή των δοκών και μετά κατέληξε στα δίχτυα, διαμόρφωσε το τελικό 1-2 υπέρ του Παναθηναϊκού Β.

Μαρκόπουλο: Μπουτσελας, Πάπος, Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Μπελέρης, Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Σούλτσε, Νατσιόπουλος, Σταυροθανασόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στρατής, Σόμογλου, Σουλελές, Τσίκλος, Πικούλης, Πιετρής, Σάκα, Αλέμης, Αλεξανδράκης, Γκέγκα, Κράσι και Ψύχας.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς, Αντωνίου, Τερεζίου, Καραμπάς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος, Αγκοστίνιο, Σαρδέλης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μαργκόνο, Ανδρικόπουλος, Ρόμπι, Δημητριάδης, Μαρτίνης, Σερπέζης, Ηλιάδης, Καρβούνης, Φουρτάδο, Αλμπάνης, Ταβάρες και Ματσαδές.