55 ημέρες μετά! Τόσες πέρασαν για να φορέσουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξανά τα ρούχα προπόνησης, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και να πατήσουν το χορτάρι του «Γεώργιος Καλαφάτης». Η πρώτη προπόνηση, λοιπόν, στη μετά – καραντίνας εποχή είναι γεγονός, μετά τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού που ήταν αρνητικά για όλους! Έστω και διαφορετική από τον τρόπο που διεξάγεται από… καταβολής ποδοσφαίρου. Αλλά τουλάχιστον είναι μια κάποια επιστροφή στην κανονικότητα.

Το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού χώρισε τους Πράσινους σε τέσσερα γκρουπ. Ένα αποτελούμενο από τους τερματοφύλακες και άλλα τρία χωρισμένα ανά 8άδες. Με διαφορετικές ώρες προσέλευσης, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, γυμναστηρίου, φυσικοθεραπευτηρίου (έχει στηθεί ειδικός χώρος σε εξωτερικό σημείο όπου γίνονται τα απαραίτητα από τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας) και γενικώς κάθε κλειστού χώρου. Προσέλευση, προπόνηση, αποχώρηση.

Για πρώτη ημέρα -και με αρκετή ζέστη- σίγουρα δεν ήταν εύκολο, παρότι το πρόγραμμα περιελάμβανε 20 λεπτά προθέρμανση στο γήπεδο με πλαστικό τάπητα (με τις προβλεπόμενες αποστάσεις από τον ένα παίκτη στον άλλο) και εν συνεχεία 40 λεπτά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος αισθάνεται μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ σε καραντίνα λόγω έλευσης από το εξωτερικό παραμένουν οι Σένκεφελντ, Νούνες, Νάγκι, Μπεκ, Κόναν.

AfterKorona2 AfterKorona3