Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα απέναντι στην Κασσιόπη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός κατέλαβε έτσι την πρώτη θέση του ομίλου συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς.
Το Τριφύλλι διατήρησε το αήττητο στη φετινή διοργάνωση χάρη σε γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη (τρίτο έως τώρα στο Κύπελλο) στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!
Η Κασσιόπη ξεκίνησε με γκολ το παιχνίδι αφού με τη συμπλήρωση του τρίτου λεπτού ο Παναγιώτης Βλάχος, παίκτης που προέρχεται από την ακαδημία της ομάδας μας, έγινε αποδέκτης μεγάλης μπαλιάς, μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού και πλάσαρε εύστοχα τον Κοτσόλη.
Η συνέχεια του αγώνα βρήκε τον Παναθηναϊκό να πιέζει για την ισοφάριση. Χάθηκαν καλές ευκαιρίες πρώτα με τον Ατζαγκούν στο 19ολεπτό όταν μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή σούταρε δίπλα από το δεξί δοκάρι και έπειτα με τον Κλωναρίδη στο 21’ και στο 25’ όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με νέα σημαντική στιγμή για τον Παναθηναϊκό όταν ο Αμπέντ απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε βιαστικά στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Αραμπατζή.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν πιο ισορροπημένο με τον Παναθηναϊκό να εντείνει την πίεση του στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα. Στο 85ολεπτό Καρέλης και Κλωναρίδης άλλαξαν ωραία τη μπάλα αλλά το πλασέ του τελευταίου έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 90ό λεπτό ο Μαρινάκης μέσα από την περιοχή σούταρε με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από κόρνερ του Πράνιτς, κεφαλιά – πάσα του Καρέλη και κοντινή κεφαλιά του Κλωναρίδη.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αραμπατζής, Καραγιαννίδης, Μεντής, Βλάχος (60’ Γκόμες), Μακρίδης, Κρητικός, Ντατίδης, Φάμπιο, Κωτάτης (46’ Ζορμπάς), Γεωργακόπουλος, Καμπάνταης (72’ Ντουάλα).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Αμπέντ (80’ Πράνιτς), Λουντ (59’ Καλτσάς), Νίνης (73’ Καρέλης), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης.