Το βραβείο του MVP της 1ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Μάρκους Μπεργκ , για την απόδοσή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος αναδείχτηκε νικητής με ποσοστό 30,9% στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Η βράβευση του Σουηδού επιθετικού πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από τον προπονητή της ομάδας Κ16 του Παναθηναϊκού, Σπύρο Μαραγκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

Για το βραβείο του MVP: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με ψήφισε. Το πρώτο παιχνίδι Πρωταθλήματος είναι πάντα δύσκολο, επομένως ήταν καλό που αρχίσαμε με νίκη, σε ένα δύσκολο ματς. Τα καταφέραμε στο τέλος και κερδίσαμε. Ήταν μια μεγάλη ανακούφιση που καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αρχίσαμε καλά τη σεζόν στο Πρωτάθλημα».

Για την απόδοσή του στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπου μοίρασε μια ασίστ και σκόραρε ένα τέρμα: «Στην αρχή της σεζόν προσπαθείς να βρεις το ρυθμό σου και είμαι χαρούμενος που έκανα ένα καλό ξεκίνημα. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι».