Το βραβείο του Best Goal της τέταρτης αγωνιστικής, για το τέρμα που πέτυχε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό και το οποίο αναδείχτηκε κορυφαίο με ποσοστό 31,46% στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, απονεμήθηκε σήμερα στον Νίκο Καρέλη.

Η βράβευση του διεθνούς επιθετικού πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από τον βοηθό προπονητή της ομάδας Κ20 του «τριφυλλιού», Γιώργο Σίμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη:

Για τη βράβευση του: «Όταν πετυχαίνεις ένα όμορφο γκολ αισθάνεσαι πολύ ωραία και ιδιαίτερα όταν βοηθάς την ομάδα σου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα όμορφο γκολ από μια πάσα του Νάνο και ένα πολύ ωραίο σουτ από την πλευρά μου. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που το ψήφισε ως το καλύτερο της τέταρτης αγωνιστικής και ελπίζω να πετύχω πολλά ακόμα».

Για το αν ήταν το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στο Πρωτάθλημα: «Πιστεύω πως ναι. Ελπίζω να πετύχω αρκετά γκολ ακόμη».

Για το αν στη φάση του γκολ λειτούργησε με το ένστικτο ή σκέφτηκε τι θα έκανε: «Σε αυτή τη φάση είχα σκεφτεί από πριν, πως όταν πάρω τη μπάλα έπρεπε να σουτάρω άμεσα, οπότε σε αυτή τη φάση το γκολ μπήκε μετά από σκέψη και λιγότερο λειτούργησε το ένστικτο».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου:

Για το γκολ και την βράβευση του Καρέλη: «Συγχαρητήρια στον Νίκο για το πολύ ωραίο τέρμα που σκόραρε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ωραίες ενέργειες και ωραία γκολ σαν αυτό. Ο Νίκος από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα έχει μια συνεχή πρόοδο μέσα από την ομάδα. Εύχομαι να έχει υγεία, να προοδεύει και να βοηθά τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει τους στόχους του».