Η αυριανή (10/3) συνέντευξη τύπου του κ. Νιόπλια εν όψει του αγώνα με την Στανταρτ Λιέγης για την φάση των 16 του Europa League, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 14:30 αντί για τις 18:30 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Με βάση το νέο χρονοδιάγραμμα, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Η αποστολή της Σταντάρτ Λιέγης θα αφιχθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 10/3 και ώρα 12:30 με πτήση charter από την Λιέγη. H συνέντευξη τύπου του προπονητή των φιλοξενούμενων κ. Dominique D’Onofrio θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο ΟΑΚΑ και η Σταντάρτ Λιέγης θα προπονηθεί από τις 19:30 έως τις 20:30 στον ίδιο χώρο. Η προπόνηση της Σταντάρτ θα είναι ανοιχτή για τα media μόνο για τα 15 πρώτα λεπτά.

H συνέντευξη τύπου του προπονητή του «Τριφυλλιού» κ. Νίκου Νιόπλια θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, Τετάρτη 10/3 στις 14:30 στο ΟΑΚΑ, ενώ η προπόνηση των «πρασίνων» θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας στις 20:30. Η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα είναι ανοιχτή για τα media μόνο για τα 15 πρώτα λεπτά.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Craig Alexander THOMSON (SCO) με βοηθούς τους Tom Hugh MURPHY (SCO) και Roger Francis ANDREWS (SCO). Οι πρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Alan MUIR (SCO) και Steve CONROY (SCO). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Michael TUMILTY (SCO).