Ο Παναθηναϊκός έκανε πρεμιέρα στις υποχρεώσεις του στη φετινή Σούπερ Λίγκα μένοντας στο 1-1 με τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό στάδιο, σε ένα ματς που «σημαδεύτηκε» από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπεργκ και ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα την αναγκαστική αλλαγή του Σουηδού επιθετικού…

Την… αρχή είχε κάνει ο Χουχούμης, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο κι έγινε επίσης αλλαγή στην ανάπαυλα, ενώ η κακή ημέρα φάνηκε από την προθέρμανση και το πρόβλημα που παρουσίασε ο Πέτριτς!

Αγωνιστικά, οι τυπικά γηπεδούχοι Βοιωτοί προηγήθηκαν μάλλον απρόσμενα, με γκολ του άλλοτε «πράσινου» Κώτσιου, ωστόσο το «τριφύλλι» κατάφερε να απαντήσει, ισοφαρίζοντας με την α… λα Πανένκα εκτέλεση πέναλτι του Πράνιτς, μετά από ανατροπή του Ατζαγκούν.

ΣΚΟΡΕΡ: 77’ Κώτσιος / 84’ Πράνιτς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Πρόζιτς, Τομάς, Πίντερ (74’ Μαχαίρας), Βούκσεβιτς, Κονέ (88’ Μάγκας), Ορτέγκα, Ζίτο, Γουόρντεν (58’ Γιακουμάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μπούρμπος (86’ Ρισβάνης), Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης (46’ λ.τ. Νάνο), Δώνης, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Μπεργκ (58’ λ.τ. Ατζαγκούν), Καρέλης.