Το «Τριφύλλι» έκανε την πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού στο 9ο λεπτό. Οι «πράσινοι» κέρδισαν φαουλ μακριά έξω από τη περιοχή του Σέζαρ, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάτος αλλά το δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουαρέσμα σούταρε από μακριά, αλλά ο Γκαλίνοβιτς σε ετοιμότητα πέταξε την μπάλα κόρνερ. Στο 28΄ η Ίντερ άνοιξε το σκορ μετά από ατομική προσπάθεια του Ιμπραίμοβιτς που μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Μαντσίνι και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα δίνοντας το προβάδισμα στους Ιταλούς.
Στο 34΄ ο Γιώργος Καραγκούνης αποχώρησε με θλάση στην γάμπα και την θέση του πήρε ο Αντρέας Ίβανσιτς. Στο 38΄ ο Μουν έκανε την σέντρα-σουτ αλλά ο Σέζαρ κατάφερε και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 43΄ ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του καθώς το σουτ του Μουν λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Κλέιτον δοκίμασε το σουτ από μακριά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός βρέθηκε άλλη μια φορά κοντά στο να ισοφαρίσει όταν μετά από αντεπίθεση των “πρασίνων” ο Κλέιτον από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της Ίντερ. Στο 57΄ νέα αντεπίθεση του “Τριφυλλιού” ο Σαλπιγγίδης σούταρε από πλάγια θέση έξω από τη περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 69΄ η μπάλα δεν έκανε το χατιρι του Παναθηναϊκού για άλλη μια φορά στον αγώνα όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φαουλ του Ίβανσιτς, ο Σέζαρ ξεγελάστηκε προς στιγμήν, αλλά κατόρθωσε να αποκρούσει και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Στο 77΄ ο Χριστοδουλόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη περιοχή έκανε το σουτ, αλλά ο Σέζαρ έδιωξε σε κόρνερ. Στο 85΄ Η Ίντερ έκανε το 2-0 μετά από αντεπίθεση με σκόρερ τον Αντριάνο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον (72’ Χριστοδουλόπουλος), Μουν (83’ Σόουζα), Γκούμας, Σιμάο, Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μάτος, Κλέιτον, Καραγκούνης (35’ Ίβανσιτς), Σαλπιγγίδης.
ΊΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Κόρντομπα, Μάξγουελ, Ζανέτι, Μαϊκόν, Ματεράτσι, Βιεϊρά (65’ Μουντάρι), Καμπιάσο, Μαντσίνι (82’ Αντριάνο), Κουαρέσμα (62’ Φίγκο), Ιμπραΐμοβιτς