Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του -για την κανονική περίοδο- στο Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα, για την 33η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Μετά από γέμισμα του Ατζαγκούν και ωραία προσπάθεια του Καρέλη, που… άδειασε διαδοχικά τους Σιόντη και Βενέτη και στη συνέχεια πλάσαρε εύστοχα τον Σέτκους, το «τριφύλλι» πήρε κεφάλι το σκορ πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα!

Ωστόσο, στην επανάληψη, οι Φαίακες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι, μετά από χέρι του Μπούρμπου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κόντος…

Ο Παναθηναϊκός υποχώρησε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια αγωνιστική πριν το τέλος, έχοντας ένα πόντο λιγότερο από τον δεύτερο πλέον ΠΑΟΚ.

ΣΚΟΡΕΡ: 62’ (πεν.) Κόντος / 22’ Καρέλης

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Σιόντης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόζο (66’ Κρητικός), Ανδρεόπουλος, Κόντος (79’ Ταβάρεζ), Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόβσκι (46’ Ζορμπάς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Πράνιτς (58’ Μέντες), Ζέκα, Ατζαγκούν (76’ Ντίνας), Νίνης, Κλωναρίδης, Καρέλης (80’ Μπερίσα).