Ο Παναθηναϊκός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στον σημερινό αγώνα της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2.

Οι “πράσινοι” είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Βαγγέλη Μάντζιου στο 32′ και έδειχναν ότι εύκολα ή δύσκολα θα κατάφερναν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Τα δύο γκολ του Ηρακλή όμως μέσα σε δύο λεπτά (62′ Παπαστεριανός, 64΄ Ρατόν), έφεραν τα πάνω κάτω και τον Παναθηναϊκό να κυνηγά την ανατροπή. Αμέσως μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων οι “πράσινοι” έκλεισαν στα καρέ του τον “Γηραιό” πιέζοντας και δημιουργώντας ευκαιρίες για γρήγορη ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρουν να τις εκμεταλλευτούν. Τελικά την παρτίδα έσωσε κατά το ήμισυ το γκολ του εορτάζοντα Δημήτρη Σαλπιγγίδη ισοφαρίζοντας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σε 2-2. Κακή η διαιτησία του κ. Κωνσταντινέα που με πολλές διακοπές ανέκοπτε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να “σπάει” ο ρυθμός του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Τζόρβας, Νίλσον (69′ Ρουκάβινα), Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο (46′ Ίβανσιτς), Καραγκούνης (63′ Νίνης), Σαλπιγγίδης, Μάντζιος

ΗΡΑΚΛΗΣ : Κοβαλέφσκι, Μπούρμπος, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ντιε, Παπαστεριανός (82′ Σαρακατσάνος), Γκαρσία (58′ Μάρτος), Κονέ, Ρατόν, Μάρκες (86′ Περπερίδης)