Ο Παναθηναϊκός επέκτεινε το νικηφόρο σερί του μέσα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», καθώς αυτή την φορά κέρδισε τον Πλατανιά, με 3-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Οι «πράσινοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ πριν ακόμα τη συμπλήρωση του πρώτου… δεκάλεπτου, με πολύ ωραία ενέργεια και τελείωμα του Πέτριτς, ενώ έβαλαν τις βάσεις για την επικράτηση με το… καλημέρα στην επανάληψη, χάρη στο πρώτο φετινό γκολ του Τριανταφυλλόπουλου!

Το… κερασάκι στην τούρτα του Παναθηναϊκού έβαλε ο Κλωναρίδης, με το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε, ενώ στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται και το ντεμπούτο του νεαρού Αγγελόπουλου -ο οποίος πέρασε ως αλλαγή- στο Πρωτάθλημα για φέτος…

Τέλος, ο Μπεργκ κέρδισε πέναλτι από τον Ολιμπά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο Σουηδός επιθετικός δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Πλατανιά στην εκτέλεση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Γιακουμάκη.

ΣΚΟΡΕΡ: 7’ Πέτριτς, 47’ Τριανταφυλλόπουλος, 78’ Κλωναρίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης (46’ Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς (72’ Νίνης), Κλωναρίδης (81’ Αγγελόπουλος), Μπεργκ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Μπανανά, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Αγκιλέρα (68’ Γουνδουλάκης), Ιτούα, Ζαραδούκας, Μαχλελής (64’ Τσουράκης), Τετέ, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης (72’ Κάσιο).