Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague παρέμεινε ο Παναθηναϊκός χάρη και στην σημερινή του νίκη επί του Πανιωνίου με 2-1. Το σκορ για τους Πράσινους άνοιξε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο 9′ εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο ‘Ομο αποκρούοντας την μπάλα με το χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή και ενώ αυτή κατευθυνόταν προς την εστία της ομάδας του. Για αυτήν του την ενέργεια ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.  Ο Γάλλος επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα για τον Παναθηναϊκό και τον ίδιο στο 11ο λεπτό με ωραίο πλασέ, αξιοποιώντας την κάθετη ασσίστ του Σωτήρη Νίνη. Στις αρχές του Β’ ημιχρόνου, ο  Πάνιωνιος μείωσε το σκορ με τον Ριέρα στο 53′.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Γκάμπριελ, Δάρλας, Σιμάο, Καραγκούνης,Κατσουράνης (60′ Σεϊταρίδης), Σαλπιγγίδης, Νίνης (63′ Ρουκάβινα), Σισέ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς, Μανιάτης, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Κουμορτζί, Καστελιόνε (13′ Λάτκα), Τζαβέλλας, Γουνδουλάκης (77′ Εστογιανόφ), Κοντοές, Νικολάου.