Με τελικό σκορ 2-3 επικράτησε ο Παναθηναϊκός της ΑΕΚ εκτός έδρας στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Παρά την σπουδαία νίκη που πέτυχαν οι «Πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση καθώς στην τελευταία φάση του αγώνα, η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει σε 2-3 και με συνολική διαφορα τερμάτων 4-3 πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Λαγο, αλλά στη συνέχεια οι «Πράσινοι» δείχνοντας την υπεροχή τους πέτυχαν τρία τέρματα με τους Σισέ (21’), Ζιλμπέρτο (45’) και Βύντρα (63’), και κατάφεραν να πάρουν σκορ πρόκρισης (1-3) το οποίο και κρατούσαν μέχρι το 98ο λεπτό όπου ο Μίτσελ σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 73ο λεπτό ο Βύντρα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση καθώς ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα πλάγιο και αποβλήθηκε.

ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς, Νασούτι, Μανωλάς, Καράμπελας, Ντιόπ, Μάκος (80’ Μίτσελ), Καφές (53’ Μπαχά), Σκόκο, Λαγός (71’ Μπλάνκο), Λυμπερόπουλος.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (89’ Πλεσί), Νίνης (81’ Σιμάο), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (74’ Μαρίνος), Σισέ.