Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας του Ηρακλή με 4-2, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Superleague. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 20’ με τον Μάρα και ένα λεπτό αργότερα (21’) διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Πίτου Γκαρσία. Οι «Πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 με τον Λουίς Γκαρσία στο 30’, και στο τελευταίο λεπτό του Α’ ημιχρόνου (45’), ο Σισέ ισοφάρισε σε 2-2. Στην επανάληψη, το «Τριφύλλι» πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (3-2, 50’) με τον Γάλλο επιθετικό να σκοράρει ξανά, πετυχαίνοντας το 10ο του γκολ στη φετινή Superleague. Το τελικό 4-2, διαμόρφωσε ο Πετρόπουλος στο 75’.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Πλεσί, Ζιλμπέρτο, Λουίς Γκαρσία, Μαρίνος (76’ Καραγκούνης), Χριστοδουλόπουλος (67’ Σιμάο), Σισέ (64’ Πετρόπουλος).

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κυριαζής (46’ Σίσιτς), Κατσαμπής (80’ Κατσικάς), Κανακούδης, Μάρα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Ιάκομπ, Πίτου Γκαρσία, Ντάνι (72’ Κομπαγιάσι), Σολτάνι.