Την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Αϊντχόφεν γνώρισε ο Παναθηναϊκός, στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής για τον πέμπτο όμιλο του Europa League. Μια ήττα που σημαίνει και μαθηματικά τον αποκλεισμό της ομάδας μας από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ δυο φορές, με το τέρμα του Ατζαγκούν μόλις στο 11ο λεπτό και το πολύ όμορφο γκολ του Πέτριτς στο 43’, ωστόσο οι Ολλανδοί είχαν ισάριθμες «απαντήσεις», με τους Ντεπάι και Ντε Γιόνγκ, στο 27ο και το 65ο λεπτό του ματς αντίστοιχα.

Μάλιστα, η Αϊντχόφεν κατάφερε να πετύχει και την ολική ανατροπή, με τον Βαϊνάλντουμ να… παγώνει την «καυτή» και κατάμεστη -για μια ακόμα φορά- Λεωφόρο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 στο 78’.

Στα αξιοσημείωτα, η βράβευση του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού, Γιόνας Κόλκα, πριν το ματς από την διοίκηση του «τριφυλλιού».

ΣΚΟΡΕΡ: 11’ Ατζαγκούν, 43’ Πέτριτς / 27’ Ντεπάι, 65’ Ντε Γιόνγκ, 78’ Βαϊνάλντουμ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Λαγός (44’ Δώνης), Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν (72’ Μπούι), Καρέλης, Πέτριτς (63’ Μπεργκ).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Σαντιάγο Άριας, Ιμισά-Μιρέν, Ρεκίκ, Μαχέρ, Βαϊνάλντουμ, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ (96’ Ζόζεφουν) Ντεπάι, Βίλεμς (92’ Χέντριξ), Nτε Γιόνγκ.