Ο Παναθηναϊκός απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την κατάμεστη Ν. Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο με 2-1 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το “Τριφύλλι” άνοιξε το σκορ στο 22′ με συρτό σουτ του Γκάμπριελ έξω από τη περιοχή με τον Πανιώνιο να ισοφαρίζει στο 67′ με τον Κουμορτζί μετά από φάση διαρκείας στη περιοχή των “πρασίνων”. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο διαιτητής Ζωγράφος είδε φαουλ του Μουν πάνω στον Σκούφαλη και του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το γκολ της νίκης για το “Τριφύλλι” ήρθε στο 84′ όταν μετά από εκτέλεση φαουλ του Γκάμπριελ, ο Γιάννης Γκούμας με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κρέσιτς, Λάνγκαμπ, Κοντοές, Μανιάτης (87′ Μπάρκογλου), Κουτσόπουλος, Ρεκόμπα, Μάκος, Κουμόρτζι, Εστογιάνοφ, Άντερσον, Χούτος (64′ Σκούφαλης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Μουν, Βύντρα, Σαριέγκι, Νίλσον, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (74′ Γκούμας), Γκάμπριελ (87′ Μάτος), Νίνης (69′ Σιόντης), Μάντζιος