Όγδοη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, που κέρδισε με 2-0 στο Παγκρήτιο στάδιο τον Εργοτέλη, για την 28η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με τον Μπεργκ να βρίσκει δίχτυα με σουτ πάνω στην κίνηση μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Αλλά και τον Ατζαγκούν να βάζει φάλτσα στην μπάλα, στην προσπάθειά του από τα 40 μέτρα στο 40ο λεπτό, στέλνοντάς την στην απέναντι γωνία από αυτή που αρχικά φαινόταν ότι θα κατέληγε!

Στα αξιοσημείωτα, η αλλαγή τερματοφύλακα των Κρητικών στο 37’, με τον Σαράνοφ να παραπονιέται για ενοχλήσεις στην μέση, ενώ στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός «κατέβασε ταχύτητα», έχοντας το υπέρ του σκορ αλλά και δυο ακόμα εκτός έδρας ματς σε διάστημα οκτώ ημερών…

ΣΚΟΡΕΡ: 31’ Μπεργκ, 40’ Ατζαγκούν

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σαράνοφ (37′ Καβουσάκης), Ρέντζας, Γκοργκς, Λουβιόν, Πίτσος, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Χαλκιαδάκης (67’ Ολαϊτάν), Ουλά, Καζναφέρης, Σολάρι (57’ Τζίλας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός (79’ Μέντες), Δώνης (87’ Νίνης), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (55’ Μαυρίας), Πέτριτς, Μπεργκ.