O Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν καλύτεροι του αντιπάλου τους στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και να πάρουν κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 12′ Οι “πράσινοι” έκαναν την πρώτη τους επιθετική προσπάθεια, αλλά το σουτ του Μάντζιου από την γωνία της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Χαλκιάς. Στο 27′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Μουσλίμοβιτς που κατέληξε άουτ. Στο 36′ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μάντζιος βρέθηκε σε καλή θέση στη περιοχή, πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο Χαλκιάς έσωσε την ομάδα του, διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι “πράσινοι” βρέθηκαν και πάλι κοντά στο γκολ, όταν μετά από συρτή σέντρα του Ίβανσιτς, η μπάλα έφτασε στον Γκάμπριελ που με σουτ στη κίνηση είδε τον Χαλκιά να αρνείται το γκολ στον Παναθηναϊκό. Στο 68′ ήταν σειρά του ΠΑΟΚ να φτάσει κοντά στο γκολ, ο Μπακαγιόκο έγινε κάτοχος της μπάλας στη μικρή περιοχή του “Τριφυλλιού”, αλλά ο Τζόρβας κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Κωνσταντινίδης (60′ Μπακαγιόκο), Μάρκος Αντόνιο, Γκαρσία (46′ Μπιζέρα), Δάρλας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Ίβιτς, Βερόν (72′ Μπαλάφας), Σνάουτσνερ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μάτος (72′ Τζιόλης), Σαλπιγγίδης (66′ Ρουκάβινα), Γκάμπριελ, Σιμάο, Βύντρα, Μάντζιος, Ίβανσιτς (80′ Καραγκούνης), Νίλσον, Σπυρόπουλος