Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τετάρτη 17/3 και ώρα 10:30 με πτήση charter. H συνέντευξη τύπου του προπονητή του «τριφυλλιού» κ. Νίκου Νιόπλια θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 18:30 στο Στάδιο “Maurice Dufrasne” και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί μισή ώρα αργότερα στο ίδιο μέρος.

H συνέντευξη τύπου του προπονητή της Standard Liege κ.Dominique D’Onofrio θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/3 στις 14:30 στο Στάδιο “Maurice Dufrasne” και η προπόνηση των γηπεδούχων θα διεξαχθεί στο ίδιο μέρος στις 16:00. Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές προς τα ΜΜΕ για τα 15 πρώτα λεπτά.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Gianluca ROCCHI (ITA) με βοηθούς τους Nicola NICOLETTI (ITA) και Luca MAGGIANI (ITA). Οι πρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Paolo TAGLIAVENTO (ITA) και Emidio MORGANTI (ITA). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Christian BRIGHI (ITA).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ/ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

*Όλες οι ώρες που αναφέρονται στο πρόγραμμα της ομάδας, είναι με βάση την εκάστοτε τοπική ώρα.