Ισόπαλος 0-0 έληξε ο επαναληπτικός αγώνας της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Hellas on Line που διεξήχθει σήμερα στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες», ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό. Σε ένα αργό σε ρυθμό και φτωχό ποιοτικά παιχνίδι, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς οι Σαριέγκι και Κώτσιος αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83ο και στο 91ο λεπτό αντίστοιχα.

Με συνολικό σκορ τερμάτων, το 3-1 που προέκυψε από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη (24/4, ΟΑΚΑ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ζαφειρόπουλος, Στάθης, Βάντερσον, Κώτσιος, Κούσας, Μπουχάν(88′ Βαρτζιώτης), Μενδρινός(70′ Μιχαλόπουλος), Καζναφέρης, Κοντογουλίδης, Τζάνης(70′ Μπακαγιόκο), Αράς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης(77′ Νίνης), Λέτο(75’Χριστοδουλόπουλος), Ρουκάβινα(66′ Σαλπιγγίδης), Σισέ.